logo nieuw

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

English | Contact
 
home
 
nieuws
 
projecten
 
kunst en bedrijf
 
uitgeverij
 
 
 
adres
 

  Contact
      Kunst en cultuur
  foto cor wetting
 

Cor Wetting is eigenaar en oprichter van Sprezzatura. Hij is tevens bestuurslid van de Stichting Passages.

Middels de op deze pagina linksonder vermelde contactgegevens kunt u Cor Wetting per e-mail of per post op de hoogte brengen van uw vragen en opmerkingen, enzovoort. Hierop wordt zo spoedig mogelijk gereageerd.

 


 

 

 

 

 

      Sport events
 
 

Cor Wetting

Foto : Cor Wetting, Loop Leeuwarden, 7 juni 2015, finish 10 km

Via   e-mail  of per post kunt u mij op de hoogte brengen van uw vragen en opmerkingen, enzovoort. Hierop wordt zo spoedig mogelijk gereageerd

Over Cor Wetting als trainer is info te vinden op de site van de AV Lionitas:

Trainersinfo

woensdagavondgroep

Vanuit de woensdagavondgroep is spontaan het idee naar voren gekomen om de loopgroep om te dopen tot HardCORerunners. Als herkenbaar logo voor de groep is gekozen voor een bewerking van de afbeelding van Muybridge aan de fotowand Lionitas Leeuwarden (ontwerp logo door het groepslid Chantal de Jongh). Hieronder een animatie van de rennende man die in 12 sequenties is gefotografeerd door de 19e- 20e eeuwse fotograaf. De frequentie van de looppas is 180 stappen per minuut wat overeenkomt met de aanbevolen pasfrequentie van een technisch goede loper.Journalist Asing Walthaus heeft in zijn blog naaktloper in leeuwarden een artikel gewijd aan de fotowand met eveneens een filmische impressie van de rennende man. Inmiddels is de fotowand als kunstwerk opgenomen in de provinciale database van kunstwerken in de openbare ruimte waarbij het de officiële naam Locomotion heeft gekregen.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player